contKompleksi ''KAWA'' gjendet në Lagjen Mati - 1, rendi i dytë i ndërtesave përgjatë rrugës ''B'' dhe ka qasje shumë të mirë
në rrugën ''B''. Kompleksi ynë është i pajisur me leje të rregullt urbanistike dhe ndërtimore nga Komuna e Prishtinës.
Orientimi i kompleksit tonë është shumë i mirë për banim dhe ka diell të mjaftueshëm. Kompleksi ''KAWA'' ka një
sipërfaqe prej 14,078.61 m², brenda kompleksit do të ketë parkingje të mjaftueshme dhe lokale afariste.

Tel: +381 38 77 22 66
Tel: +377 44 900 331
Tel: +386 49 450 968

Adresa: Rruga B
Muharrem Fejza nr. 7.
Prishtinë 10000,
Kosovë

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.kawa-group.com