Kompania "KAWA me pronarët  Valon  dhe  Ahmet Vataj ka një traditë që nga viti 1981. Në fillim si biznes familjar, pastaj si rezultat i punës së palodhshme dhe përkushtimit për cilësi dhe besueshmëri, bëhet një kompani e madhe që konkurron me dinjitet në tregun e Republikës së Kosovës dhe më gjerë.
KAWA Group - Lider në fushën e ndërtimit.

Kompleksi Hyjnesha

Kompleksi hyjnesha

Kompleksi KAWA

kompleksi kawa